Welkom bij de Grootste en Leukste Dansschoenen Winkel van Nederland!


Bij ons is het genieten van alle keus en diversiteit aan schoenen! De fantastische ontwerpen en verschillende modellen liggen in prachtige lades op u te wachten om bewonderd te worden. Schoenen die u in eerste instantie zou overslaan blijken pareltjes aan uw voet. Een ware snoepwinkel voor de liefhebber. En het rare is, de schoen kiest de koper, niet andersom!

U wilt zo snel mogelijk de dansvloer op bij het zien van al dit moois. En dat is ook het effect dat u zult boeken. En terecht. Onze keus bestaat uit de hoogste kwaliteit schoenen, met de mooiste, meest smaakvolle designs. En elke maand nieuwe voorraad, dus trek er maar gerust een uurtje voor uit voordat uw alle oogstrelende modellen hebt langs zien komen. U komt hier voor de Argentijnse Tango, voor Salsa of Kizomba schoenen want voor elke wens, hak hoogte en dansvloer bieden wij u keus.

Onze danswinkel vindt u in Den Haag, op de Nieuwe Molstraat nummer 18, verscholen achter grote antieke garage-deuren van een oud pakhuis, verbouwd tot winkel. Even aanbellen dus als u voor de deur staat!

Wij bieden drie bijzondere merken met elk een eigen verhaal. De eerste, Comme il Faut is zonder twijfel 's werelds meest aantoongevende dansschoenen merk. Met een ongekende hoeveelheid plezier worden deze schoenen gemaakt en ontworpen. En dat uit zich in schoonheid en diversiteit aan materialen en vormgeving. Comme il Faut heeft het maken van hoge hakken tot een kunst verheven door eerst een stabiele en daarmee comfortabele hoge hak neer te zetten, om vervolgens alles weg te snijden wat niet nodig was, zonder daarbij consessies te doen aan de pasvorm en comfort op de dansvloer.

Met het dragen van Comme il Faut schoenen betreedt u een andere wereld die u nog niet kent. 
De Bruidjes
Uiteraard zijn de bruidjes bij ons ook van harte welkom, met veel plezier wandelen die altijd door onze winkel heen. En het zal niet meevallen te kiezen voor welk deel van deze bijzondere dag/avond/outfit welke schoen het meest meest waanzinnig staan. Uiteraard was het grootste compliment dat we ooit hebben ontvangen dat een bezoeker eerst haar paar schoenen kwam uitzoeken, om daarna een bijpassende jurk te kopen.  


Handgemaakt
Tegenwoordig bijna een zeldzaamheid, maar a
l onze schoenen worden nog echt handgemaakt! Deze schoenen worden gemaakt voor uw voeten, en dat verschil voelt u direct. Wij ondersteuen alleen echt vakmanschap, een echt en eerlijk product, gemaakt door echte mensen met echte banen. Dus geen (Aziatische) mass machine geproduceerde schoenen waar arbeid en milieu worden misbruikt om prijsvoordeel te halen. Gelukkig betaalt u bij ons wat meer zodat vakkennis en kwaliteit blijft behouden en wordt doorgegeven.

Alle schoenen zijn geschikt voor de Argentijnse Tango, Salsa en Kizomba, en met de verschillende soorten dans-zolen bieden wij voor elke wens en dansvloer een geschikte dansschoen.

Van Harte Welkom!